LASERGAS – EI HAKUAMMUNTAA

Happi- ja typpigeneraattorit sekä sotilas- että teollisuussovelluksiin

Laser Gas Oy suunnittelee ja valmistaa typpi- ja happigeneraattoreita sekä sotilas- että teollisuussovelluksiin. Laitteistoillamme asiakkaamme voivat itse tuottaa kaasut tarpeensa mukaan, ulkopuolisista kaasuntoimittajista riippumattomasti. Omien generaattoreiden ansiosta hapen ja typen tuotantokustannukset putoavat huomattavasti.

Laser Gas -generaattoreilla happi ja typpi eristetään ympäröivästä ilmasta. Laitteet ovat täysin automaattisia, eivätkä juurikaan vaadi yrityksen henkilökunnan työpanosta. Käyttämiemme teknisten ratkaisujen ansiosta myös vaativimpien sovellusten asettamat puhtaus- ja toimintavarmuusvaatimukset täyttyvät. Osoituksena tästä on Laser Gas Oy:n ja Suomen puolustusvoimien jo yli 10 vuotta jatkunut yhteistyö.

Laser Gas -laitteistot suunnitellaan ja rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Moduulirakenne mahdollistaa lisäkapasiteetin asentamisen myöhemmin. Palvelumme kattaa kaiken järjestelmän suunnittelusta elinkaaren kestävään huoltopalveluun. Omaksi ostamisen ohella myös lyhyt- tai pitkäaikaiset vuokrasopimukset ovat mahdollisia. Vuokrasopimuksiin voidaan sisällyttää osto-optio.

Uutiset